responsive site templates

Diensten

Fa. Kop & Zn B.V. heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround transport bedrijf, waarbij wij onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen.

Onze mensen staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid voor elke opdracht welke wij uitvoeren. Ons team staat altijd voor u klaar!

Mobirise

Dagelijks transport naar Parijs

Fa. Kop & Zn B.V. heeft dagelijks circa 12 opleggers welke vertrekken vanuit Nederland naar Parijs en vice versa. De meest uiteenlopende zendingen worden getransporteerd, van complete ladingen tot groupage-zendingen.
Uw goederen zijn bij ons in goede handen.
Met wekelijks 55 tot 65 ritten naar de regio Parijs en onze uitgebreide opgebouwde kennis in die regio zijn wij in staat u goederen elke dag op de afgesproken tijd te leveren.

Mobirise

RMO Transport

Wij verzorgen Rijdende Melk Ontvangst transporten met een vijftal trekker-oplegger combinaties. 365 Dagen per jaar wordt boerderijmelk opgehaald bij de veehouderijen in de regio West-Brabant en Zeeland, waarna deze afgeleverd worden bij de diverse zuivelfabrieken. Hiervoor beschikken wij over een twintigtal voor RMO opgeleide chauffeurs. Zij zijn gecertificeerd om kwaliteits-monsters te nemen bij de veehouderijen en zij worden tweemaal per jaar gecontroleerd door een externe organisatie om zo de kwaliteit van het proces van boerderijmelk tot fabriek te waarborgen.

Mobirise

Winkeldistributie

Voor onze opdrachtgever vervoeren wij 365 dagen per jaar ongekoelde food en non-food producten vanaf de diverse distributiecentra naar de supermarkten in de regio. Hiervoor hebben wij de beschikking over een vijftal gestuurde box trailers met achter sluitende laadklep, welke uitermate geschikt zijn voor de levering van goederen bij de in stedelijk gebied liggende supermarkten.

Mobirise

Meubeldistributie

Voor een fabrikant van meubelen verzorgen wij de distributie van meubelen in de Benelux, Engeland en Frankrijk. Hiervoor beschikken onze chauffeurs over de juiste hulpmiddelen om de goederen zorgvuldig en onbeschadigd bij de diverse winkels en hun distributiecentra aan te leveren.

Mobirise

ADR-transport

Een groot aantal van onze chauffeurs is opgeleid voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Tevens zijn al onze trekkers voorzien van een volledige ADR-uitrusting. Ook hiervoor kunt u dus bij ons terecht.

Mobirise

Track & Trace

Al onze trekkende eenheden zijn uitgerust met een track & trace systeem. Hierdoor is het voor ons op elk moment mogelijk de status van uw zending te bepalen.

Adres

Kop Logistics
Fa. Kop & Zn B.V.
Tussenriemer 3
4704 RT Roosendaal

Contact

Email: info@koplogistics.nl
Tel.: +31 (0) 165 52 20 60
Fax: +31 (0) 165 52 20 69